Alla inlägg den 22 maj 2011

Av nellymonsteragent - 22 maj 2011 11:07


Här är nya "underbarnet" i familjen. Inca, omdöpt till Nelly; åtta veckor i lördags när vi hämtade henne från Essmanias eurasier, (uppfödare : Anette Essman) i Lysekil.

Vi fasade lite för den 4 timmar långa bilturen hem, men det gick jättebra! Nelly sov i min famn storparten av vägen. Och när hon inte sov, fick hon mysa lite även i barnens famnar. Vi har väntat så länge på detta, och när vi äntligen kunde sätta oss i bilen och åka hem med henne, så kände nog alla att det blev ännu bättre än vi hade hoppats på!


Väl hemma, var det dags att utforska huset och trädgården!

Hon är en riktig "bebis"; allt ska smakas på och tuggas på! Just det är inte Gustav så glad för. Fladdrande pyjamas-shorts är jättespännande, tycker Nelly. Inte SÅ kul för Gustav, som har dom på. Men det ska nog lösa sig.




Upptäcktsfärd i trädgården. Det har blivit mååånga rundar här! Här är mycket som ska nosas på, och smakas på (fast man egentligen inte får).


 


I början var det lite svårt att ta sig upp och ner från den "jättehöga" kanten upp till uterummet. Ibland går det lika bra att liksom "trilla" ner...


 


...Svårt att få en bra bild på en glad valp. Nästan omöjligt att få en bra bild på en (hel) glad valp OCH omgivningen SAMTIDIGT.   





 


Världen i det "nya" huset, är både jättemysigt och tidvis lite farligt. Hon gick på upptäcktsfärd i trädgården, när grannens hundar började skälla på andra sidan häcken. Vår lilla Nelly fôr som en projektil in i uterummet, där vi vuxna satt och åt middag. 

 

Och sen sover hon jättemycket! Det är antigen "av" eller "på". Full fart, eller sova. Lite beror nog på att hon delar hus med barnen. Vi får "bromsa" Stina lite, för hon vill helst busa med Nelly heeela tiden. Annars tycker jag hon är duktig hundägare. Så försiktig och ömsint. Gustav är alltså lite mer reserverad, och det kan nog vara bra både för honom och valpen. Vi ska se till att han får lite tid själv (med en vuxen, men utan storasyster) med vovven, så dom får bli vana vid varann, så tror jag allt blir bra!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards