Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

To do or not to do

Av nellymonsteragent - 30 augusti 2011 12:07

Torsdag

Veckan går mot sitt slut, och för en gångs skuld är det vackert väder som verkar hålla i sig mer än fem minuter. Kanske tar barnen årets sista dopp i poolen när dom kommer hem?!


Själv försöker jag komma i gång med lite av varje, men det går trööögt... Har varit en lång promenad med Nelly, åtminstone. Grannen hängde också med, så blev det dubbelt så trevligt!   


Har försökt putsa lite fönster, men det är ju så förbaskat  jobbigt. Tog några stycken utvändigt, mens jag funderade på va dom professionella fönsterputsarna tar i timmen. Lutar kanske åt det, i fortsättningen. För om det finns någon nackdel med vårt underbara uterum, så är det just det att det är så många fönster att putsa.


Tänkte kanske köra till Plantagen och köpa lökar. Eller plocka upp fler nedfallna äpplen (barnen har nog varit där och klättrat igen...), eller....


En att göra någon gång i framtiden-lista:


(Listor är bra när man har mycket att göra, men inte mycket ork och tid. Då kan man PLANERA i stället. Tror bestämd det var någon stor filosof som sa att "Planering är halva jobbet". Alltså gör jag halva jobbet nu.) 



  • måla uterums-möblerna vita
  • köpa tulpanlök och möjligtvis gräva ner dom
  • plantera de två kaprifoler som redan är inköpta

                    


  • plocka äpplen (innan alla hinner trilla ner och ruttna)
  • möjligtvis även göra nå'n smarrig äppelpaj?

Och så är det lite som man vill ha gjort, men inte kan göra själv. Kan kanske kalla detta en                                          Önskelista:


  • en låda ute till diverse uppblåsbara badleksaker (så att man slipper ha uterummet/trädgården full av badmadrasser, badbollar, badringar och bad-armringar hela sommaren)
  • ett planteringsbord

                                                                  

När man ser det såhär, så känns det kanske inte så omöjligt att få till. Men så ska man ju helst även gå till jobbet, städa och tvätta lite, ha kul med barnen, rasta hunden och så vidare - i det oändliga... (Fast nu ska vi ju inte vara negativa!!!)



                                                  


                                                      _______________________                                                                                                

 
 
Ingen bild

meg

1 september 2011 23:40

Du får no sagt det ! Ja ønske og drømme og planlegge,det kan ta masse energi det! Har selv tenkt på ting jeg skulle ha gjort lenge-og så den dagen jeg gjør det-ja da viser det seg at det faktisk ikke tok mange minuttene! Og jeg som har kvidd meg sånn :))
Fin blomst.Blir sikkert veldig glad for et sted å bo,he,he. Lurt med oppbevaring til ting og tang ute. Plantebord laget av mannen feks.? Jeg har planer om å vaske gulvene jeg :) Takk for koselig underholdning.
Klem fra Britt

nellymonsteragent

2 september 2011 08:51

Takk selv, du! Jo det er jo mannen som må fikse "önskelisten". Og så gjör jeg resten...... Eller noe sånt.
Ska ta meg i nakken, og forsöke å ta huset. Men nå kjenns det at jeg vasket vinduene i går. Ont i kroppen og lett i sjelen. Det er jo alltid noe.

Ha en fin dag Og stor klem!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nellymonsteragent - 29 mars 2012 21:44

Blir bara några snabba bilder! Tycker dom är så underbara. Dom  leker nästan varje dag nu, och det är utan tvivel höjdpunkten över alla för Nelly!                                             Visst är dom underbart söta?! ...

Av nellymonsteragent - 10 mars 2012 22:50

Den som letar, hon hittar...   Om man kanske skulle få komma ut i trädgården och leka spårhund med Prinsessan?         Vet inte vem som tyckte det var roligast, Nelly eller "Prinsessan". Den senare gömde skinkbitar runt på olika finurl...

Av nellymonsteragent - 6 december 2011 11:02

  En underbar liten dam på vilda vägar i trädgården nå'n gång i slutet av november. (Klicka på bilden, så blir den lite större.)                             ...

Av nellymonsteragent - 22 november 2011 12:03

Var en underbar promenad i "mossen" i förmiddags. Här är gått och trist nu för tiden, men det är ju ändå så underbart att komma ut i naturen! Har länge tänkt på att komma i gång med träning med långlina, men det har liksom inte riktigt blivit av. D...

Av nellymonsteragent - 5 november 2011 18:40

(Även) Vi har blivit såna som jämt och ständigt kollar på "Hemnet". Fast vi nog egentligen inte ska byta bostad. Tror jag. Allra första huset vi kollade på, när vi fortfarande bodde i lägenhet, råkade vara vårt Dröm-hus! Det var en genuin gammal ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards